Szerző: Magyarok_Vasartere | máj 22, 2019
Potor Éva – sajtkészítő Őstermelőként foglalkozunk sajtkészítéssel családi vállalkozásban. Ízelítőként a kínálatból: Tehénsajt: pritaminos, kapros, snidlinges, sima enyhén sós, diós, fokhagymás stb. Juhsajt: füstölt, sima enyhén sós, pritaminos stb. Kecskesajt:...
Szerző: Magyarok_Vasartere | máj 15, 2019
Magyar Sajtkészítők Kézműves Céhe – Nárcisz birtok A sajtkészítést rendszerben szemlélve, nagy perspektívában gondolkodunk. A hazai sajtkultúra fejlesztése sok családnak biztosítana megélhetést, gazdagítaná étkezési kultúránkat és egészségesebbé tenné a...
Szerző: Magyarok_Vasartere | máj 7, 2019
Erdei Sándor ökogazdasága Termékeink: kecskesajt, -kefir, -joghurt, -túró, mangalica füstöltáru (szezonálisan), magyar szürkemarha hús (nem folyamatosan, évente 6-7 borjú), szárított zöldségek, szárított alma, lekvárok, medvehagyma sóban, szárítva. Elérhetőségek: +36...
Szerző: Magyarok_Vasartere | máj 6, 2019
Balog Tünde – tejtermékek készítése Nagykőrösön családi őstermelőkként működünk, a tejfeldolgozást az apai nagyszülőktől tanultuk. Saját tehén-, juh- és kecskeállományunk tejéből készítünk túró- és sajtféleségeket. Budapesten több helyen is megtalálhatók...